Jaarkalender 2018 bestellen

Henk Helmantel & Marius van Dokkum

Sinds deze maand zijn de populaire jaarkalender 2018 van Henk Helmantel en Marius van Dokkum weer leverbaar. De nieuw ontworpen kalenders tonen elke maand een ander mooi schilderij.

Henk Helmantel 
Realist Henk Helmantel, bekend van zijn stillevens en kerkinterieurs heeft ook in 2018 weer een fraaie collectie samengesteld voor de jaarkalender. Afwisselende onderwerpen geven elke maand een nieuw en inspirerend schilderij aan uw muur.

Marius van Dokkum
Schilderij Marius van Dokkum schildert herkenbare en humoristische beelden. Vaak gebruikt hij “vader en moeder’ in diverse settings. De schilderijen geven een hele herkenbare maar zeker ook gezellige sfeer.

Sinds enkele jaren is de jaarkalender 2018 een populair en origineel sinterklaascadeau of origineel kerstcadeau om cadeau te doen of om gezellig zelf in huis op te hangen. Tevens zijn van beide kunstenaars ook verjaardagskalenders leverbaar.

Bekijk en bestel beide kalenders nu in onze webshop:

Henk Helmantel

Marius van Dokkum

De Molensteen

Sinds 1974 gevestigd in de oude binnenstad van Hoorn. Naast een lijstenmakerij en kunstuitleen, drukken wij sinds 2017 ook high quality fotoafdrukken op Hahnemuhle, Ilford en Canon papier. De foto’s of Fine Art prints kunnen naar wens in galeriekwaliteit verwerkt worden om aan de muur te hangen. Denk hierbij aan dibond, Acryl en ingelijst.

Neem voor meer informatie contact op.