Art Center Hoorn | Art Shop: leuke kleurrijke kunstbeelden

Voor thuis, op kantoor of als cadeau

Art Center Hoorn, sinds 1974 in Hoorn gevestigd biedt een ruime collectie vrolijke kleurrijke kunstbeelden.

Met de introductie van de online Art Shop heeft u nu de mogelijkheid om onze selectie vrolijke kunstbeelden thuis te bestellen.

Wij bieden van verschillende kunstenaars de beelden of sculpturen aan. Denk hierbij aan Jacqueline Schäfer. De ‘vreemde vogels’ of vrolijke koeien van Jacqueline Schäfer zijn gemaakt van kunsthars. De kleurrijke objecten bestaan uit bonte en felle kleuren. Van iedere kleur zijn er maar 250 exemplaren vervaardigd.

Welkom in de wereld van Selwyn Senatori: SenatoriTown! Een wereld compleet gecreëerd en ontworpen door kunstenaar Selwyn Senatori. Zie hoe de wereld van Selwyn in 3D op spectaculaire manier tot leven komt. De eindeloze energie van de stad waarin alles anders is dan verwacht. Vliegende koffiekopjes, sigaar rokende katten en espresso geserveerd in de Big Boys Club. Ben jij al inwoner van Senatori Town?

Niloc Pagen is een kleurrijke kunstenaar met vrolijke beelden van hondjes, katten en andere beesten. De ronde vormen en felle kleuren misstaan bijna nooit op de vensterbank. Alle beelden zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Al onze kunstbeelden zijn geschikt als cadeau. Wij zorgen voor een goede degelijke verpakking zodat er onderweg niets mee kan gebeuren.

Wilt u meer informatie over de collectie of de beeldjes in het echt bekijken? We hebben een grote collectie in onze galerie.

Niloc Pagen Ballon Hond multicolor