Museumglas in onze lijstenmakerij

Maak kennis met dit fantastische glas

molensteen museumglas

Zien wat gezien moet worden

U zou toch ook jaloers worden als u ziet dat de foto of kunstwerk van anderen veel beter tot zijn recht komt doordat zij gekozen hebben voor Perfect White Artglas? Kies daarom bij het inlijsten van uw mooiste herinnering niet voor gewoon glas maar voor Perfect White Artglas. Wij zien het graag helder. U toch ook?

De eigenschappen van Museumglas (Perfect White Artglas)

Perfect White Artglas is een glassoort dat kenmerkend is aan een aantal unieke eigenschappen dat het glas zo helder maakt dat het soms niet te herkennen is als glas.  Typische kenmerken van glas zoals reflectie en kleur zijn bijna niet terug te vinden. Het is daarom het perfecte glas voor al hetgeen u wilt laten inlijsten!

Kenmerkend aan Museumglas

Perfect White Artglas heeft een aantal eigenschappen die dit glas, hèt glas voor uw inlijsting maakt. Zo is Perfect White een extra helder floatglas. Dit glas heeft een laag ijzergehalte en ook is het glas bijna kleurloos. Bij andere glassoorten is vaak een groene randkleur te zien, dat is bij Perfect White Artglas niet het geval wat het ideaal maakt voor foto’s en schilderijen in te lijsten. Als u dus de daadwerkelijke kleur zuiver wilt overbrengen dan is dit glas daar uitermate geschikt voor.

Er zijn veel verschillende soorten glas van Perfect White Artglas, ieder met unieke eigenschappen waardoor er voor elke inlijsting wel een passend soort glas te vinden is. Zo is er voor foto’s of kunstwerken die voor de toekomst bewaard moeten blijven glas met UV bescherming. Een speciale glassoort dat tot 99% van de voor uw werk schadelijke straling beschermd. UV bescherming zorgt  er voor dat uw foto’s of kunstwerken beschermd wordt tegen veroudering door de zon.

Wilt u voor in uw huidige inlijsting een aanbieding ontvangen voor museumglas?
Vul uw gegevens in!

Perfect White Artglas bij De Molensteen

Perfect White Artglas is in diverse maten en diktes te krijgen. Zo hebben we glas met een dikte van 2-3 millimeter maar ook van 4 mm. Hierdoor is er voor iedere inlijsting een juist soort glas te vinden. Wij zorgen er voor dat uw schilderij of foto perfect wordt ingelijst.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.