Nieuw: Shadow Figures

Beeldjes van fascinerende silhouetten

Shaduw Figures - De Molensteen Hoorn

De ontwerpers van de Freshwest studio in Wales zijn gefascineerd door de anonimiteit van deze silhouetten, en door de uitstraling die de schaduw hun geeft. Iedere Shadow Figure weerspiegelt een gebeurtenis, een persoon, een moment. De anonimiteit geeft je de gelegenheid er je eigen verhaal bij voor te stellen.

14 silhouetten 
In totaal zijn 14 verschillende silhouetten beschikbaar. 2 ervan bestaan uit een 2e element. De mannen en vrouwen passen feilloos bij elkaar en zijn dan ook leuk te combineren.

Verpakking
De metalen Shadow Figures zijn verpakt in een enveloppe. Wanneer ze in een rechte hoek gebogen worden, staan ze stabiel door hun schaduw.

De Molensteen | Art Center Hoorn heeft een grote variëteit aan kunstbeelden. Zo zijn er van diverse kunstenaars beelden in gelimiteerde oplage beschikbaar. Ook in niet gelimiteerde oplagen zijn series leverbaar. Deze zijn vaak vriendelijk geprijsd.

De Shadow Figures zijn in niet-gelimiteerde oplage leverbaar.

Bekijk en bestel alle beelden nu in onze webshop:

De Molensteen | Art Center Hoorn

Sinds 1974 gevestigd in de oude binnenstad van Hoorn. Naast een lijstenmakerij en kunstuitleen, drukken wij sinds 2017 ook high quality fotoafdrukken op Hahnemuhle, Ilford en Canon papier. De foto’s of Fine Art prints kunnen naar wens in galeriekwaliteit verwerkt worden om aan de muur te hangen. Denk hierbij aan dibond, Acryl en ingelijst.

Neem voor meer informatie contact op.