Printstudio

Ontdek onze mogelijkheden!

Hoogwaardige foto afdrukken

Art Center Hoorn biedt een toonaangevende en professionele printstudio in het centrum van Hoorn, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige foto afdrukken. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit papiersoorten.

Art Center Hoorn drukt uw foto’s af op een Canon imagePROGRAF PRO-4000. Deze grootformaat printer zorgt met 12 kleuren inkt voor haarscherpe afdrukken op verschillende soorten papier en canvas.

Heeft u een foto die u geprint wilt hebben op een bepaalde maat? Geen probleem. Art Center Hoorn beoordeeld uw foto en helpen u in de keuze het juiste papier te kiezen. Uiteraard kunt u onze papiersoorten zien en voelen in de galerie.

Inmiddels kan Art Center Hoorn gerenommeerde fotografen, kunstenaars en musea tot de klantenkring rekenen. Fotografen die persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn bij ons aan het juiste adres.

Voor informatie en advies over de printservice van Art Center Hoorn kunt u ook onze galerie bezoeken.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Fotoafdruk

Bent u op zoek naar een hoogwaardige afdruk van uw foto of kunstproject? Bij Art Center Hoorn heeft u keuze uit diverse hoogwaardige papier en katoensoorten. > Meer over fotoafdrukken

Fine Art Print

Wij printen uw foto’s, zwart-wit, sepia of kleur op de hoogste kwaliteit Canvas of papier. Canon, Hahnemühle en Ilford. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden? > Meer over Fine Art Prints

Fotoproducten

Uw fotoprint op dibond, achter acrylglas of zelfs een echte fotoafdruk tussen dibond en acrylglas. Geniet van deze moderne presentatie. Gegarandeerd een eyecatcher! > Meer over fotoproducten

Gecertificeerde Lijstenmakerij

Art Center Hoorn is sinds enkele jaren een officieel gecertificeerde lijstenmakerij. 

Deze titel is een aanwinst voor Art Center Hoorn. Maar het meest profiteert u als klant. Met de vakkennis, productkennis en moderne apparatuur kunt u bij Art Center Hoorn terecht voor 5 niveaus van inlijsten, van minimaal tot museaal. Wij zullen adviseren wat voor uw werk het beste is, rekening houdend met uw wensen. De service en de kwaliteit zullen niets te wensen overlaten.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuw werk in de collectie!

Door mijn e-mailadres in te voeren en op de knop “Nu aanmelden” te klikken, verklaar ik dat ik het eens ben met het feit dat Art Center Hoorn mij regelmatig per e-mail informeert over haar diensten en overige aanbiedingen. Ik kan mijn toestemming aan Art Center Hoorn op elk moment herroepen.
> Meer over privacy