Voor eigen foto’s of Artprints!

Printstudio

Hoogwaardige prints en fotoproducten

Mooie herinneringen gaan vaak gepaard met mooie foto’s. Of het nu van een mooie reis is of je eigen gezin, aan de muur komen deze momenten tot leven.

Art Center Hoorn biedt een toonaangevende en professionele printstudio in Hoorn, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdrukken en fotoproducten. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en merken als Hahnemühle en Ilford.

Heeft u een foto die u geprint wilt hebben op een bepaalde maat? Geen probleem. Art Center Hoorn beoordeeld uw foto en helpen u in de keuze het juiste papier te kiezen. Uiteraard kunt u onze papiersoorten zien en voelen in de galerie.

Inmiddels kan Art Center Hoorn gerenommeerde fotografen, kunstenaars en musea tot de klantenkring rekenen.Wilt u persoonlijke aandacht en heeft u kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij Art Center Hoorn aan het juiste adres!

Voor informatie en advies kunt u ook onze galerie bezoeken.

Printstudio - Fine Art Print Art Center Hoorn

Heeft u een vraag?

studio@artcenterhoorn.nl  |  0229 – 219 657

Fotoafdruk

Bent u op zoek naar een hoogwaardige afdruk van uw foto? Bij Art Center Hoorn heeft u keuze uit glossy, satijn en mat fotopapier. Vaak dezelfde dag klaar! > Meer over fotoafdrukken

Artprints

Bent u opzoek naar een fraaie artprint voor aan de muur? Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ook zeer geschikt voor het hergebruik van bestaande lijsten > Meer over Artprints

Gecertificeerde Lijstenmakerij

Art Center Hoorn is sinds enkele jaren een officieel gecertificeerde lijstenmakerij. 

Deze titel is een aanwinst voor Art Center Hoorn. Maar het meest profiteert u als klant. Met de vakkennis, productkennis en moderne apparatuur kunt u bij Art Center Hoorn terecht voor 5 niveaus van inlijsten, van minimaal tot museaal. Wij zullen adviseren wat voor uw werk het beste is, rekening houdend met uw wensen. De service en de kwaliteit zullen niets te wensen overlaten.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuw werk in de collectie!

Door mijn e-mailadres in te voeren en op de knop “Nu aanmelden” te klikken, verklaar ik dat ik het eens ben met het feit dat Art Center Hoorn mij regelmatig per e-mail informeert over haar diensten en overige aanbiedingen. Ik kan mijn toestemming aan Art Center Hoorn op elk moment herroepen.
> Meer over privacy