Foto op dibond beter beschermen

Hout en aluminium profielen

In maart is ons assortiment lijsten weer uitgebreid. Fotografen, maar inmiddels ook steeds meer particulieren vinden hun weg naar onze galerie voor een foto op dibond of plexiglas. Door de kwetsbaarheid van dit product hebben wij in maart een serie aluminium en houten lijsten opgenomen in onze collectie.

Hout 
Onze serie houten lijsten bestaat uit 4 typen. 1 variant voor foto’s op dibond/plexiglas en 1 variant voor foto’s direct op dibond en voorzien van een laminaat. In zowel een hoog als laag model. U kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit.

Aluminium
De aluminium variant bestaat eveneens uit 4 typen. Deze is echter leverbaar in de kleur mat zwart en zilver/grijs aluminium.

Zoals u op de foto’s kunt zien, zijn de profielen erg dun. Hierdoor zal de lijst niet teveel opvallen om uw foto. Laat u verder adviseren in onze galerie wat de beste oplossing voor u is.

ADVIES: Laat uw foto door ons verwerken. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken en belangrijker, bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Door vooraf te bepalen welke lijst u wilt, bespaart u mogelijk een hoop extra kosten.


Hoog model, hout

Laag model, dun aluminium

De Molensteen | Art Center Hoorn

Sinds 1974 gevestigd in de oude binnenstad van Hoorn. Naast een lijstenmakerij en kunstuitleen, drukken wij sinds 2017 ook high quality fotoafdrukken op Hahnemuhle, Ilford en Canon papier. De foto’s of Fine Art prints kunnen naar wens in galeriekwaliteit verwerkt worden om aan de muur te hangen. Denk hierbij aan dibond, Acryl en ingelijst.

Neem voor meer informatie contact op.