Voordelen van kunstuitleen in Hoorn

Waarom lid worden van onze kunstuitleen

Kunst in huis voegt iets toe aan uw inrichting: het maakt van een huis uw thuis. Toch is het soms lastig iets te vinden dat perfect past en waar alle gezinsleden blij mee zijn. De Molensteen biedt uitkomst: leen een kunstwerk!

Velen weten niet van het bestaan van een kunstuitleen of kennen de voordelen niet om een weloverwogen keuze te maken. In deze blog ontdekt u meer over de voordelen van kunst lenen. Een kunstuitleen is er praktisch in elke grote stad. Met name bedrijven willen zich bezig houden met hun bedrijfsvoering. Hierdoor krijgt de inrichting vaak onvoldoende aandacht. Een kunstuitleen kan voor deze bedrijven uitkomst bieden door elk (half)jaar de ontvangstruimte te voorzien van een nieuw kunstwerk. De laatste jaren hebben particulieren ook hun weg naar de kunstuitleen gevonden. Door het enorme aanbod aan kunst is het moeilijk een keuze te maken voor de komende jaren. De kunstuitleen biedt uitkomst.

Lijstenmakerij De Molensteen Hoorn

Ontdek de voordelen

Zoek uw kunstwerk uit

U vindt onze collectie zowel online als fysiek in de galerie. U vindt bij De Molensteen werk van kunstenaars die hun sporen hebben verdiend en van veelbelovende opkomen- de kunstenaars. De collectie beslaat in

principe elke stroming: van abstract tot fotografie en van modern tot klassiek. Bij ieder werk staat het bedrag dat wij maandelijks in rekening brengen. De ene helft is lenen, de andere helft spaart u.

Aantrekkelijk: Huren & sparen

Onze abonnementen zijn aantrekkelijk en worden auto- matisch van uw rekening afgeschreven. Bovendien spaart u de helft van het maandbedrag! Uw spaarpunten kunt u vervolgens besteden in de in de galerie.

Uitleenperiode

In onze kunstuitleen mag u zolang van het werk genieten, maar ook zovaak ruilen als u wilt. Of iets een week of een paar jaar aan uw muur hangt, is aan u. Zolang het kunst- werk in uw bezit is, passen wij de prijs van het kunstwerk niet aan. Uiteraard heeft u het eerste recht van koop.

Uw spaartegoed

De helft van het maandbedrag wordt voor u gespaard. Het opgebouwde spaartegoed kunt u vrij besteden aan kunst, beelden, ophangsystemen en in onze lijstenmakerij. Het spaartegoed kan niet contant worden uitgekeerd. Uw opgebouwde spaartegoed blijft 1 jaar na opzegging besteedbaar.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.