Beste kwaliteit aluminium wissellijsten

Diverse kleuren en maten

De Molensteen – Lijstenmakerij in Hoorn heeft diverse maten en kleuren aluminium wissellijsten in het assortiment. Alle standaard maten kunnen wij leveren. Speciale maten zijn via onze lijstenmakerij beschikbaar.

Zoals bij alle producten is ook voor de wissellijsten gekozen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. We hebben gekeken naar oa de dikte van het frame. Door te kiezen voor een dik soort aluminium krijgt de wissellijst stevigheid en stabiliteit. Dit merkt u zeker bij grotere afmetingen.

Verschillen in wissellijsten
Wissellijsten zijn er in vele uitvoeringen. Alle prijsvechters zowel online als de grote winkelketens verkopen vaak kunststof lijsten. Dus een plastic materiaal die erg buigzaam is. Daarnaast kiest men in bijna alle gevallen voor een perspex bescherming in plaats van glas. Na verloop van tijd zal perspex krassen vertonen en wordt het dof.

Beste prijs/kwaliteit verhouding
Zoals eerder gezegd hebben we gekeken naar de dikte van het aluminium. Vooral bij grotere maten zorgt dit voor veel meer stevigheid.

Float glas

Glas dat voor ramen of ruiten gebruikt wordt moet aan twee voorwaarden voldoen: het moet een glad, kaarsrecht oppervlak hebben en de dikte moet uniform zijn. Is dit niet zo, dan kan de ruit het licht op een storende manier vervormen. Bij floatglas kan dit nooit gebeuren. De bijzondere productiemethode zorgt ervoor dat de glazen platen altijd perfect vlak zijn. Het glas in onze wissellijsten is van deze premium A-kwaliteit glas.

Achterboard

Het MDF dat we gebruiken als achterboard heeft een dikte van 3mm. Dit zorgt ook voor een stabiel eindproduct en bescherming tegen het werk in de lijst. Op het MDF zijn roestvrij-stalen draaiveren gebruikt. Deze zorgen voor een stevig aangedrukte sluiting van de lijst.

Wissellijst zwart Aluminium De Molensteen Hoorn

Inlijsten

Uiteraard kunnen wij u helpen bij het inlijsten. In onze lijstenmakerij kunnen wij uw werk plakken zodat u van het golven en bobbelen geen last heeft. Naar wens kunt u het heldere glas vervangen door ons welbekende museumglas of een fraai passe-partout toevoegen aan uw lijst. Neemt u uw werk mee naar onze winkel kunnen wij dit vaak binnen 1 dag klaar hebben.

Neem voor meer informatie contact met ons op.