Stilleven met grote Roemer en Kweeperen

Informatie

Kopen of Lenen:

Een topstuk van de hand van Henk Helmantel – Stilleven met grote Roemer en Kweeperen. Deze giclée is modern ingelijst en voorzien van museumglas. Laat u overtuigen van de schoonheid in onze galarie.

Afmetingen inclusief lijst.

Productnummer HEL1028
Serienummer 36/180
Afmeting 101 x 87
Glas type Museumglas
Techniek Giclée
Levertijd 1-3 dagen

Prijzen

Kopen € 825,-
Kunstuitleen € 20,- per maand
Kunstkoop 6 of 12 termijnen

Ik wil een kunstwerk lenen, hoe werkt dat precies?
Lid worden van de kunstuitleen van Art Center Hoorn betekend dat je van bovenstaande vragen geen last meer hebt. De collectie bestaat uit ruim 1150 kunstwerken die stuk voor stuk in onze eigen lijstenmakerij van een mooie lijst zijn voorzien. Ook zien wij een verschuiving naar steeds groter wordende doeken. Art Center Hoorn kijkt scherp naar trends en past haar collectie daar uiteraard op aan.

Indien je eigen auto niet groot genoeg is of liever zeker wil zijn dat het werk heel bij je aankomt, kun je gebruik maken van de bezorgservice van Art Center Hoorn. Wij bezorgen door heel Nederland. Bij Art Center Hoorn mag je het kunstwerk zolang laten hangen als je wilt. Je mag ook zoveel ruilen als je wilt. Je zit niet aan een contract vast. Ben je erop uitgekeken, wil je wisselen met de seizoenen of hebben jij en je partner verschillende ideeën over het kunstwerk, wissel hem gewoon om voor iets nieuws. Heel simpel.

Sparen
Van het maandelijkse bedrag spaar je 50%. Dit betekend dat wanneer je een kunstwerk huurt die in de categorie tot € 20,- per maand zit, je elke maand € 10,- spaart. Indien je wisselt naar een werk die € 16,-/maand kost, spaar je wederom 50% van dit bedrag. Eenvoudig, overzichtelijk en ongemerkt bouw je een leuk kooptegoed op!

Het kooptegoed kun je gebruiken om een kunstwerk aan te schaffen. Heb je na bijvoorbeeld 3 keer wisselen het kunstwerk gevonden dat echt bij je/jullie past, dan besteed je je tegoed, waar nodig betaal je het restant bij en is het schilderij jou/jullie eigendom. Het abonnement stopt automatisch.

Tussentijds kooptegoed besteden
Je kooptegoed kun je besteden aan alle diensten van Art Center Hoorn. Heb je een leuk beeld in de etalage zien staan? Misschien wel een mooie vakantieherinnering meegenomen die ingelijst moet worden, of zelfs het afdrukken van foto’s behoort tot de mogelijkheden. We beschikken over een database van miljoenen foto’s. Heb je zelf een mooie foto? Geen probleem! Je hoeft het kooptegoed dus niet alleen aan een schilderij te besteden.

Stoppen?
Geen probleem. Bij Art Center Hoorn zit je niet aan contracten vast. Nadat je bent gestopt blijft het kooptegoed nog 1 jaar geldig.

Kopen met een renteloze kunstkoop regeling
Is uw keuze gevallen op een kunstwerk uit de collectie van Art Center Hoorn en u heeft geen behoefte aan de flexibele wissel mogelijkheid die we bieden met onze kunstuitleen, dan kunt u naast directe aankoop ook kiezen voor onze renteloze kunstkoop regeling.

Bij deze mogelijkheid bent u na betaling van de laatste 10e termijn eigenaar van het werk. U kunt tussentijds niet ruilen of stopzetten.

Hoe gaat het in zijn werk
Art Center Hoorn rekent voor aanvang 25% (of zoveel meer als u uitkomt) van de waarde van het werk en het restantbedrag kan dan in 6 of 12 maandtermijnen worden voldaan.

Een voorbeeld:
Stel u ziet een kunstwerk van James Kerwin met een aankoopwaarde van € 1.995,- dat u via de Kunstkoop regeling wilt aanschaffen.

Uw aankoop wordt dan als volgt berekend:
Aankoopwaarde: € 1.995,-
Aanbetaling 25%: € 498,75
Restant: € 1.496,25

Keuze:
6 termijnen van € 249,38 of
12 termijnen van € 124,69

Zoals u ziet is de Renteloze kunstkoop regeling van Art Center Hoorn een aantrekkelijke en mooie manier om uw favoriete kunstwerk aan te kopen.